ceturtdiena, 2011. gada 14. aprīlis

2011. gada ziema, ŠRT - sudrabs.


Pirms sezonas noslēdzoša posma, kas norisinājās s/k 333, Bahs atradās 2-ajā pozīcijā kopvērtējumā un pilnīgi reāli pretendēja arī uz zeltu, Raimonds savukārt kopvērtējumā teorētiski kandidēja uz sudrabu, tādēļ ŠRT nometnē noskaņojums bija īpaši kaujiniecisks.
Ermīns, pateicoties tehnikas ķibelēm sezonas vidū, visas cerības uz godalgotām vietām kopvērtējumā gan bija zaudējis, taču arī viņa izsalkumu pēc medaļām, tas nebija mazinājis...

Bahiņš, aizvadījis ne pārāk veiksmīgus kvalifikācijas iebraucienus, cīnoties ar sevi un tehniku, nokļuva B finālā, no kura izkļūt tā arī nespēja. Sacīkstē 12-ais rezultāts, 5 punkti, un sāpīgs kritiens kopvērtējumā par vienu pozīciju. Turklāt, arī trešā vieta tika piešķirta pēc kārtīgas rēķināšanas, jo Dāvis Tobiass visas sezonas garumā bija sakrājis tik pat (56) punktus. Agri glāba vairāk izcīnītas 2./3. pozīcijas atsevišķos posmos, tādejādi bronza - Bahmanim!

Krietni veiksmīgāk šo sacensību aizvadīja Raimonds, atkārtojot sezonas labāko sasniegumu (3. vieta Biķerniekos), kopvērtējumā līdz ar to paceļoties uz augsto 5-to vietu.

Ermīns uz šo gonku bija sagatavojis savu BMW un ņemot vērā, ka trases segums šoreiz vairāk atbilda vasaras sezonai, bija nolēmis to kārtīgi notestēt pirms gaidāmās vasaras sezonas. Braucot testa režīmā Ermīns sacensību uzsāka pat diezgan cerīgi pirmajā kvalifikācijā izcīnot 2. vietu, taču nākamajos braucienos, pārbaudot savas un tehnikas spējas, kļūdījās gan tehnika, gan pats pilots. Par to gan Ermīns pats īpaši neskuma, jo virziens vasaras sezonai ir skaidrs...

Lielos vilcienos pirmā pilnā ziemas sezona komandai ir izdevusies, jo ir izcīnīts sudrabs komandu vērtējumā un individuālajā vērtējumā, 54(!) dalībnieku konkurencē, pirmajā pieciniekā ir divi Štīm Rally Team piloti! Nevienai citai komandai tas šosezon nav izdevies. Ermīns ziemas sezonā, testējot dažādu marku un dažādu piedziņu auto, ir sakrājis 17 punktus un ieņem 22-o vietu.

Par komandas mērķiem vasarai, jauninājumiem garažās un pilotu rindās, ziņosim jau drīzumā...



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru