svētdiena, 2011. gada 24. aprīlis

Izmaiņas "Štīm Rally Team".




Uz vasaras sezonu ir paradzētas vairākas izmaiņas ŠRT. Pirmkārt, jau tās būs vizuālās pārmaiņas, jo komandai ir paradzēts "vienots" krāsojums (redzams attēlā), visiem komandas sporta auto.
Otrā, varbūt ne tik iepriecinošā ziņa, ka komandu visticamāk pametīs Raimonds, lai izveidotu savu folkreisa komandu, kopā ar Lauri Sēli, ar kuru viņš līdz šim dalīja Mazda 323. Iepriekšējā, vasaras sezonas, vīzija bija, ka Raimonds pamestu komandu, lai ļautu Laurim piedalīties ŠRT komadas ieskaitē, bet tā kā Lauris ir iegādājies citu sportenieku, tad sportisti nolēma izveidot savu komandu. Tas protams ir tikai atbalstāmi, jo konkurences nekad nevar būt par daudz, taču tas krietni sarežģīs cīnīšanos ar vadošajām komandām, kurās visbiežāk ir trīs piloti. Ņemot vērā Laura un Raimonda ātrumu ziemas sezonā, arī pati jaunizveidotā komanda, varētu būt spēcīgs konkurents, turklāt vēl nav nosaukts jaunās komandas trešais pilots.


Uz vasaras sezonas pirmo posmu, kaujas gatavībā ir gan ziemas sezonas bronzas medaļnieks Agris, gan visu piedziņu auto faķīrs Ermīns.
Nākamais posms jau 8.maijā, Valmierā.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru